Hogyan adózzunk gyorsan, könnyedén és hatékonyan?

Hogyan adózzunk gyorsan, könnyedén és hatékonyan?

Katás vállalkozás

Egy újépítésű lakóparkba költöztünk nemrég a családommal és olyan szerencsénk volt, hogy egy kisgyermekes közösségbe sikerült beilleszkednünk. Sosem számoltam meg, de véleményem szerint legalább 60-70 kisgyerek van, akiknek a felügyelete nagyon sokszor okoz megoldandó feladatot, problémát a szüleiknek. Ebből kifolyólag pattant ki a fejemből az az ötlet , hogy egy katás vállalkozás keretében nyitok egy délutáni vagy akár napközbeni napközis óvodát, ahová a szülők igény szerint beadatják a lurkóikat.

Katás vállalkozás hobbiból

Mielőtt belevágtam természetesen ezt meg akartam beszélni elsősorban a férjemmel, és amennyiben az ő támogatását megszereztem, akkor gondoltam, hogy az anyukákkal is össze fogok ülni és átbeszélem velük a terveimet. Azt hogy ezt egy katás vállalkozás vinné, azt persze nem, de magát az ötletet, mindenképpen meg szerettem volna velük osztani. Amitől egy kicsit tartottam, az az, hogy a férjem hogyan fog hozzá viszonyulni, de a legnagyobb meglepetésemre maximálisan támogatta az ötletem, mondjuk ennek volt egy egyszerű oka. Olyan szerencsésen sikerült kialakítani a házunkat, amikor épült, hogy akkoriban úgy volt, hogy ide kattintva anyukám hozzánk fog költözni, de erről a végén egy új kapcsolata miatt letett, és szabaddá vált a neki elkülönített lakrész. Így ott tökéletesen meg lehetett valósítani ezt az ötletem.

Katás vállalkozás kisgyerekekkel

Tehát a férjem beleegyezés megvolt, a házban tökéletesen el lehetett különíteni a gyerekeket a mindennapi otthonunktól, és ráadásul lehetőség volt a kertben is leválasztani egy nagyobb részt, ahol a kerti játékok és „mulatságok” elhelyezését lehetett megoldani. Most már csak a szülők véleménye számított, de előtte volt még egy nagyon fontos feladatom. A katás vállalkozás alapja, hogy az adózási ismereteimet felelevenítsem, hiszen a közgázon tanultam róla, de mikor volt az már! Ebben szerencsére a katasleszek.hu weboldal nagy segítségemre volt, mert lehetőségem volt teljes mélységében megismerni minden csínját-bínját ennek a speciálisan katás vállalkozások számára tökéletes adózási formának.

Letöltöttem az oktatási anyagot és szerintem két nap alatt végig is néztem és úgy döntöttem, hogy ennek a megismerése és véghezvitele nem fog számomra problémát okozni, úgyhogy bátran bele mertem vágni az anyukákkal folytatandó össznépi beszélgetésbe. Ettől kevésbé tartottam, mert az elmúlt egy év tapasztalatai alapján, amikor együtt sétáltattuk a gyerekeket számtalan esetben hallottam, hogy mekkora problémát tud néha okozni, hogy nem tudnak a gyerekektől sokszor elintézni ügyeket, stb. És úgy gondoltam, hogy ebben ez a katás vállalkozás isteni segítség lehet a számukra.

Nem tévedtem. Mondjuk az is szerencse, hogy egy jobb módú közösség jött össze ebben a lakóparkban, így az, hogy én ezzel a katás vállalkozás napközimmel nem fogok szégyent vallani. Az anyukák természetesen vadul támogatták az ötletemet, úgyhogy bele is fogtam.

Comments are closed.